söndag 8 februari 2009

Farbror Blå

Hörde att vi visst hade besök utav de blåklädda farbröderna på jobbet i fredags, var något om en äldre farbror (ingen information om hur han var klädd dock) som tyckte det var lite onödigt att alls betala för varorna i våran butik, när man istället bara kan ta med sig dom ut...
Bra ingrepp där av våra uniformerade vardagshjältar.


Dock fick det mig att tänka på när dom se
naste gången fick mig att fundera på att stanna min egna bil, traska över till deras och fråga ''jaha, hur var det här då?'' bara för att kolla reaktionen... Kom körandes under E4:an, från Ica Maxi och in mot Birsta, klockan sådär 21,55 på kvällen. Döm om min förvåning när det står en avslagen, nedsläckt personbil parkerad på bussfickan i östergående riktning.

Min första tanke är att det är ngn som fått fel på bilen, det var ganska kallt ute, men härligt nog så är det en polisbil som parkerat där... Få se nu. Parkering på busshållplats. Totally great move!

Bjuder på ett annat litet smakprov:(men, det där är väl ingen parkeringsruta... fast okej. Inte bara
'vanliga' trafikanter som tycker 7m är för långt att gå
innan man kommer innanför dörrarna på köpcentrat...)

Uttråkad...

Sitter hemma och har tråkigt, kollar ut på snön och funderar på om jag kommer att hitta igen min bil imorgon innan jobbet... Passar på att bjuda på en bild på mitt sidobord bredvid datorn, Expedit-hylla från IKEA som rymmer alla cd/dvd till datorn, alla extra kablar och mojänger jag har, pennor och block, och såklart även den lilla Logitech-basen, mina hörlurar och det viktigaste av allt, Kylie ;)


Lyssnar på: 'Fan fan fan' - Thåström