söndag 29 november 2009

Finalist, javisst!

Jag har haft lyckan att bli utvald som finalist i en fototävling som TorsdagsFoto håller i samarbete med TVspelsweb.se, det tackar jag för! Och även fast tycker att de andra bidragen oxå är fina... Så blir jag självklart tacksam om ni går in och röstar på mitt bidrag! :)

Kåffäh?

* som B-G skriver det ;)

Bra vecka har det här varit för mig... Gott om jobb, massa nytt som ska in i skallen, en hel bunt med nytt folk som man ska försöka lära känna lite och inte minst nått sk*troligt att göra på dagarna!

Igår blev det även en del chaufför-jobb, en del julklappsinhandling (Birsta är ett jävla kaos....) och både en hel del soffmys, kaffe och pizza frampå kvällen.

Fick tillbringa en del kvalitetstid med en gammal soffa, en välkänd men renoverad lägenhet och ett väldigt mysigt sällskap som direkt tog mig tillbaka en 7-8 år i tiden, sådana stunder kan man känna hur mycket som har hänt på den tiden, samtidigt som väldigt lite har hänt. Tack för myset!

Nu ska det lagas lite middag och diskas och dammsugas, så får man se om det kanske blir ett glas vin till kvällningen, imorn: Jobb!