söndag 23 augusti 2009

Musik...

Det är underligt vad man kan förknippa vissa låtar med vissa människor, samma låt kan få en att tänka samma tankar om samma människa oavsett om det har gått 1 vecka, 1 år, eller kanske 8 år... Det är spännande. Som jag hörde en flicka viska i mitt öra för bara någon vecka sedan ''jag lever för musik''

Några låtar som får min hjärna och mina tankar att snurra:









That's it... Lots of love in these songs!

Stranden



Och två som jag även lagt upp på Devart


Helgen v.34

Braze yourself, det här blir ett långt inlägg ;)

Ja, eftersom lördagen bjöd på REGN REGN REGN så tog jag till sist bilen till mamma, hade ju ett ärende där, nämligen Fladdermuskväll!

En tjomme från länsstyrelsen var på Sågvikens bygdegård och pratade om fladdermössen som vi har flygandes omkring oss, tyvärr en hel del 'rundprat' om saker som inte var helt intressanta heller ens relevanta, men även en del bra information om dessa baktalade djur...
Om ni vill läsa mer så kan ni kika på denna hemsida!(Jag får en virusvarning för denna sida, besök på egen risk Verkar vara okej nu.)

Efter att ha skjutsat hem diverse släktingar så blev det hemfärd och sovande, måste ladda batterierna inför nästa äventyr!

Måndag morgon, 08,00, mamma ropar att nu är det dags att stiga upp... Tortyr!
Snabb frukost med bacon, ägg, äpple, råris och kaffe och sen lastade vi på cyklarna och drog till ön!

Ja, Alnön vill säga, dags för en fin cykeltur och vädret var verkligen med oss, 17 grader och strålande sol på förmiddagen, blev till 21 grader och lika strålande sol innan vi hade fullbordat 'halvvarvet' runt ön. En sträcka som med lite avstickare till Vindhem och Spikarna enligt cykeldatorn slutade på 31 kilometer!

Fina bänkar på Spikarö, och en rätt fin båt också!


STORA katter på Tranviken... som i övrigt låg ovanligt öde.


Sen avslutades söndagen med surströmming och familjemiddag hos mamma, och bättre avslutning på en helg kan man väl inte önska sig!?