söndag 25 januari 2009

Mirror's Edge

Bara som en lite notis sådär så satt jag och lyssnade på den officiella låten till DICE-utvecklade spelet Mirror's Edge, Still Alive med/av/i samarbete med Lisa Miskovsky. Normalt sett tycker jag att L.M brukar göra rätt bra låtar men den här var helt enkelt lite för seg, inte alls något som jag ville återkoppla till spelet (som jag änsålänge avgudar...) Men den får snurra med i bilen ett par varv så kanske den sätter sig ändå!
(Jag valde bara att lyssna på theme-versionen och vanliga radio-versionen, alla remixer kändes inte som något jag ville lyssna in mig på nu...)



Som ytterligare en liten notis så var det just DICE som utvecklade spelet Pinball Dreams som spelades riktigt varmt på familjens gamla Compaq 486:a för många många år sedan. Ungefär det enda spelet som jag fick pappa att intressera sig för, men då var det nästan så att inte jag fick lov att spela nått istället *ler* Memories, memories...

A Nation built by IKEA

Sitter och kollar runt lite i lägenheten där jag bor... oj vad man har handlat nästan allt från IKEA, antar att det blir så när det för det första är billigt och för det andra är rätt snyggt, för att inte tala om det tredje: lättåtkomligt...

Några exempel från omgivningen:






Uppifrån och från vänster:
Expedit, Expedit, Dröna, Lack hylla, Lack TV-bord, Lack sidbord, Poäng fåtölj och till sist ljuspunkten: Storm.

Som sagt... en jäkla massa IKEA!

Wishlist


Oj vad jag önskar att man hade råd att shoppa från de duktiga artisterna på DeviantArt, den här är gjord av flashparade och hittas här.

En film igen...



Jim Carrey i en härligt seriös roll, har tänkt se den här filmen länge nu, men det har helt enkelt inte blivit av. Efter några öl och tacos hemma hos M&E så blev det till sist dags, och riktigt bra var den. Glatt överraskad.

Vad den handlar om? Tjah, kolla på IMDB om ni vill veta mer precist, men enligt mig handlade den rätt enkelt om: Kärlek. Med alla dess bekymmer och vinklar.
Fick mig att tänka lite på mig oxå, massa gamla minnen, och nya, som dök upp. Kärlek, med alla dess bekymmer och vinklar...

Det må vara ölen som styrde min hjärna då, men ser jag den igen så blir det nog samma slutsats....

Se den!

Glömde att länka till den fina låten som 'hör till' filmen...
Everybody's got to learn sometime i Becks version.