onsdag 17 juni 2009

Världens bästa!

Världens bästa länk:

KLICKA HÄR!

Har du tråkigt på tisdagsmorgon, eller står disken och ropar förgäves på din uppmärksamhet? Kanske flickvännen ligger i soffan och kommer med krav du inte känner dig sugen på att uppfylla just nu, men du ändå inte törs skylla på huvudvärk?
Är det hunden som måste gås ut med, kisspromenad i det strilande sommarregnet?

Lägg alla sådana plikter och måsten åt sidan och använd istället länken som jag bidragit med ovanför och bättra på din allmänbildning (eller fördriv några timmar åt mindless reading om allt och ingenting...)!

(Som exempel så har jag nyss lärt mig att det tydligen bor väldigt kåta människor i Indien... *hm*)

Vardagslyx

Sitter hemma hos Mamma i Gålvik ikväll, ensam då hon är i Bjärme och äter struts! :D

Passar på att bjuda mig själv på lite vardagslyx, viltmarinerat stekt kött, potatisklyftor i ugn och Rom&Cola (Black Velvet...mmmm...) Njuta av solskenet mot en husvägg samtidigt som man både äter och dricker gott, det är skönt det. Fattas bara att man hade sällskap samtidigt.

Men en del verkar tycka att man är knäpp som orkar engagera sig i matlagning, efterätter, god dryck etc. etc. bara för att man är singel, det tycker jag är lite fel inställning. Varför ska man inte skämma bort sig själv ibland, känna att livet är skönt som det är (med sina små luckor) och bara ha det bra... Om jag inte kan skämma bort mig själv på ett bra sätt, hur ska jag kunna skämma bort någon annan när det är dags för det?

Nej, nu blir det en cykeltur innan solen försvinner helt, ha det bra kära läsare! :)

(Kvällens skiva fick bli Brolle Jr. tolkandes Cornelis...)