fredag 5 februari 2010

Legend of the Seeker

Började väl kanske se en ny serie ikväll, sexan körde ett dubbelavsnitt av 'Legend of the Seeker', en serie baserad på Sword of Truth-böckerna av Terry Goodkind... Jag började läsa böckerna för många år sedan, men gav upp när man fick vänta 1år mellan varje bok... Kanske dags att börja om nu?

Serien var helt ok iallafall, men min stora fundering är varför Stefan Holm är med som huvudpersonens broder?


Stefan Holm / David de Lautour?

The Baseballs

Visst känns dom lite som vinterns lilla snackis och plåga?
Lyssnade på dom lite när skivan släpptes i höstas, men blev inte riktigt fångad då. Blev lite tjatigt med välkända låtar som bara var omgjorda till rockabilly-stuk, men efter att ha haft dom på på jobbet några dagar nu så måste jag kanske ändra uppfattning...
Att ta pop-dängor (gamla och nya) och göra om till ståbas är faktiskt rätt skoj. Så pass skoj att jag nästan tycker att skivans 12 spår blir lite för få :)



Om man kikar lite på nätet efter dom här tyska grabbarna, så har dom fått lite blandade reaktioner, Elin Unnes på SvD skriver exempelvis ''rent musikaliskt är ett skämt som passar bäst på en svensexa'' medan HBLs Janne Strang är mer positiv: ''ett av höstens piggaste och roligaste coveralbum'' och det är väl där jag lägger mig nu oxå, ett roligt coveralbum men det ska bli spännande att se vad dom kan släppa efter detta.

Mer läsning:
The Baseballs @ tyska wikipedia
The Strike @ ginza.se
1:a på albumlistan sedan v3 2010

Kök...

Har snurrat runt lite nu på morgonen och kollat på lite kök, ska försöka påminna mig om att gå in på Electrolux Home imorrn och se om dom har fått in några nyheter oxå, drömma kan man juh!

Hittade ett riktigt snyggt kök hos Noblessa:
Primo 790


Förtjust i valnöt, som jag är, hittade ett stiligt kök hos Kvänum:
Grip


Tänk när man har råd att bygga sig det där nya huset...

Och vad säger ni om den här inspirationsbilden från Kvänum:
Hua, vackert och snyggt! :D