måndag 17 maj 2010

Funny...

...how history keeps repeating itself...

*sigh*

I want more then history, I want future.




Iit

Sommar?

Termometern visar 27,2 grader i soldiset, jag sitter i shorts och linne, hade barfotapromenad i gräsmattan för en stund sedan... inte illa, inte illa!



Då passar det med lite gung!!

Iit

.new

Ja då var det dags för en lite ändrad design igen, lite ljusare, lite bredare, lite lättare?
Har breddat inläggen så att jag kan lägga in större bilder vid behov, flyttat en omgjord logga till höger sida och även gjort den klickbar till startsidan... Annars är det inte så stoa ändringar, lite ljusare som sagt :)

Ska se bra ut i FireFox 3.6.3 IE 8.0 och hyggligt ut i Chrome 4.1 är det något som ser hemskt ut hos er, så säg gärna till.
Iit

.old

Nu har det blivit lite nytt, såhär såg det gamla ut, ngn skillnad?


(blev inspirerad och lite jagad utav angelican och rockho, jag vill ju oxå ha nytt på bloggen! )

Iit

1 000 000 SEK

*gräver i fickan*
Varsågoda!





Läs mer (Sverigesradio.se)


Iit

ENSAMT!



Iit

Nattsvammel

Men så vad har hänt senaste veckan då? Inte så mycket egentligen, kikat på kattunge såklart, och jobbat en del (såklart). Annars har jag varit hos Mor och grävt lite jordhög, varit barnvakt hos syster och traskat runt på stan/birsta och ögonshoppat. Blir lite inköp när lönen kommer...

McDonalds källsortering är lika bra som man alltid vetat, eller hur? Såhär såg det ut ett par dagar i sträck när jag var in där och köpte mig 'kvällsfika'...








Jag har även varit med om lite tapetsering... Eller sett på mest. Blev ditlockad med kaffe och glass och fick mig så även lite utbildning i tapetsering ;) OTROOOOLIGT snyggt i Maria och Emoils vardagsrum nu! (kika Marias blogg för fler bilder)


Det som jag vill inhandla när plånboken fylls på är dels lite nya läder (sommar ni vet, dags för nya shorts och ny skjorta ;) ) och dels lite inredning... 'Mjönäs' från IKEA ska få lysa upp i vardagsrummet, och sen hittade jag något på MIO när jag var in sist, 'Recife' och 'Berså'. Kommer dock inte helt ihåg vad det var för något...
Iit

This is not me...



But damn, I like it!

David Guetta feat. Kid Cudi - Memories

Iit

Abot teh kitteh



The kitten in question heter Mattis (vänster), och ska bli del av mammas hushåll från den 12:e Juni, underbart söt krabat som jag var med och tittade på i Korsta, brorsan Morris(höger) ville oxå vara med på bild :)

Mobilen ville inte alls vara med och fota den dagen, så det blev inte bättre bilder än så...

Iit