lördag 28 februari 2009

Dagens youtube-dänga...

... och därtill en gammal favorit. Otroligt skön video, sorgsen och med vacker stämning. Låter verkligen som hårdrock, eller hur? ;)

Inte alls lika påverkad av Sentenced nu som förr, och särskilt inte på samma sätt... Men det är en (i mitt tycke) bra grupp med skön musik, har ni inte lyssnat in er på dom förut, så är det dags nu!


En sorglig nyhet gällande Sentenced.

Räddare i nöden...

Åh. Nu bara en dag kvar på jobbet... Väldigt slut på både artiklar och inredning och ork och tålamod... Ska bli både vemodigt och skönt imorgon.

Precis när jag stängde skåpet idag efter att bytt om och var på väg hem så ringde mobilen, Benny. 'Huh?', tänkte jag. Det visade sig att S&B nyss parkerat nere på IKEA och tänkte käka, så dom hörde sig för om jag var kvar på byn, vilket jag som tur var... var!

Så istället för att åka hem och halv-deppa ihop lite över att vara slutkörd efter jobbet, så blev det en helkväll på IKEA med dom och barnen istället, Axel var på gott humör trots en viss trötthet och Melker var nyvaken och söt som alltid ;)

Blev även lite handlande, då det var IKEA-Family-erbjudande på slaktarblocket Spår vilket jag velat ha ett tag, så inköp blev det där!

Spår, slaktarblock från IKEA, 99:- (229:-)

Nandor från IKEA, 549:-

Hittade även det som eventuellt kan bli min nästa datorstol här hemma, faktiskt lite snyggare än min nuvarande skalstol, och var även rätt skön att sitta i. Priset var väl inte så helt bra, men man kan juh alltid fundera på det!