onsdag 24 augusti 2011

Kära medtrafikanter...

Särskilt ni som, lixom mig, har anlag för att bli bittra, ilskna, upprörda och kanske måttligt folkhatande i trafiken.... (ni vet vilka ni är...)

En sak slog mig idag när jag åkte ett par svängar på E14 Sundsvall-Matfors vackert nynnandes på den senaste hit-låten på P4... vad har hänt med stopplinjerna?

Antingen har dessa linjer nu försvunnit efter för många års regnoväder samtidigt som dagens bilar är för låga (eller för höga) för att förarna ska se den åttkantiga skylten innan korsningen, eller så har helt enkelt människorna Glömt Bort HUR MAN KÖR?

Efter att en gång som av en händelse bevittnat hur en bil (audi) kommer rullande fram in i en korsning som jag vet har en heldragen linje i rätt körfält, blinkar åt mitt håll och helt sonika kör rakt ut framför mig helt utan att ett endaste däck stått stilla, så höll jag ögonen på varenda bil som borde haft stopp-plikt från det håll de kom ifrån...

Döm om min förvåning när fem utav fem möjliga bilister glatt gled över den heldragna linjen och fortsatte sin färd... 5/5... 100%.... Och det är denna trafik som jag försöker få min underbara flickvän att ta sina första trevande steg bakom ratten i...?

För att inte börja tala om blinkers, rondeller, avfarter, påfarter, omkörningar med mera, med mera...

Hua!

Gott om gott idag!

Vilken härlig morgon! Upp klockan åtta, iväg till jobbet för utbildning vid nio. På vägen tänkte jag plocka upp lite frukost på McDonalds (jaja..) men efter att först stått i driven i 15 minuter för att sen komma fram till luckan o inse att jag har tappat bort betalkortet.... så blev jag utan frukost :/

Hemkommen efter utbildningen med en ny leksak i bagaget (Seagate GoFlex Home) så hade även ett paket från CDON ramlat ner i brevlådan, yey!

( Underworld Trilogy - DVD Steelbook, WII Epic Mickey, Boondock Saints - Bluray Director's Cut, Nattens Väktare, Earthsea och slutligen In Flames - Sounds of a Playground Fading... på LP )

Vad som mer låg i posten var denna:

Taxfree!!
Gott om gott idag! För att inte tala om att sötnosen mötte i dörren med en kopp kaffe... Mmmmm...