torsdag 6 augusti 2009

Torsdagskväll

Och en dag kvar på veckan, vad händer i helgen tro?

Lovade lite bilder från bärskogen, så tänkte jag skulle posta dom nu, oredigerade och hemska! ;)




Gott med bär, men undra om man inte kan göra bättre fynd i bärskogen?

Farliga bloggare...

Förskolor varnas för pedofilblogg

Jisses, och jag som trodde alla bloggare bara skrev om dagens outfit och vilken tröja man ska ha på sig till vilket smink... Attans, finns det mörka sidor på Internet oxå?

Det som kanske är lite oroväckande är väl den 'biträdande Stadsdirektör':ens (vad tusan gör en sån) totala tilltro till polisväsendet;

Risken för att en pedofil anställts på en förskola är liten, inför varje nyanställning begärs alltid utdrag ur polisregistret. Det säger Carina Lundberg, biträdande stadsdirektör i Stockholm.

Men vad händer om det är en tidigare ej dömd pedofil, eller finns -alla- pedofiler med i polisens register, isf är det ganska imponerande...

Borde väl vara en smal sak för polisen att begära ut IP-nummer och identitet på bloggägaren från internetleverantörer/bloggutrymmestillhandahavare etc etc, se bara hur enkelt det är när det kommer till upphovsrättsskyddat material.

Fast å andra sidan är det väl kanske skillnad på brott och brott, musikbolagens intressen verkar ofta väga tyngre än det välbehövliga skyddet för kvinnor och barn.

In i dimman....

Lyssnade på P4 när jag åkte till Ånge imorse...

''Och vi fick nyss rapport från Torpshammar där det är 15grader varmt och strålande solsken, vilken härlig morgon!'' Ungefär.

Tittade ut genom fönstret på bilen och... njaeeh...