söndag 19 juli 2009

MP3

Har lyssnat på den här låten en 7-8 gånger redan idag. Mysko.

Flyleaf - All Around Me (Acoustic)
(lyrics)



Nu är det dags att käka lite frukost, sen diska. Någon som har tips på middag?

Den där

Tatueringen...
Kanske dags för att göra den snart?

Skorpion, ca 15cm mellan skulderbladen. Suck.

Rättelse

Efter att åter ha läst Märta-Lis inlägg om Bubbleroom så har jag såklart insett att jag inte tänker beställa något från den butiken. Någon hejd får det väl vara ;)
Så jag får väl göra som vanligt och släpa mig ner på Ryss-loppisen här nästgårds och köpa mig en vadmalskofta istället...

Kram!

Klädtajm?

Kanske dags att köpa lite nya kläder, nu när jag håller på att städa i garderoben ;)

Bubbleroom.se har rea på lite halvbra saker just nu, så man kan plocka ihop bra kläder för bra priser, eller vad sägs om byxor, skjorta och tröj för blott 387 spänn?
Man borde väl...

Film: The Spirit

Blev så att man satte sig och kikade på en film igår kväll, såhär i efteråt känns det som en film som om jag hade sett den på bio antingen hade total-älskat eller klassat som löjlig... Nu i min egna soffa med lite pauser här och där för att kika upp saker på IMDB så får jag ge den en 3/5 i betyg. Bra, men inte mycket mer.



Saxat från undertexter.se:
''Det är en historia om en före detta polis som under mystiska omständigheter återvänder från de döda som ”The Spirit” för att bekämpa ondskan i skydd av skuggan i Central City. Hans ärkefiende The Octopus har ett helt annat uppdrag, att jämna the Spirits älskade stad med marken, till följd av hans jakt på sin egen odödlighet.''

Jag tycker om serietidnings-stuket, men både det och skådespelarinsatserna var bättre i Sin City, även om the Spirit är lättare att hänga med i. Gott om flickor (Scarlett Johansson, Eva Mendes mfl.) och Samuel L. Jacksson gör en härlig insats som lätt galen The Octopus!