torsdag 25 juni 2009

Musik

Ikväll lyssnar vi på:

Tomas Grooveshark-lista!

Inte så jätte-påfylld, men den ger en bra grund att stå på om man undrar över min musiksmak...

Kan verkligen tipsa om Grooveshark förresten, om ni gillar streamad musik över internet. Bra utbud av artister, bra kvalitet, och en väldigt intressant och användbar ''Autoplay'' (slumpar låt efter vad du nyss lyssnat på).

Och såklart helt gratis :)

Utsidan betyder allt?

Det är lite underligt här där jag sitter i min i övrigt ganska nedsläckta lägenhet, att jag har tänt taklampan i köket... Ett rum där jag väldigt sällan spenderar längre stunder om jag inte har sällskap.

Någonstans inom mig har jag fått ideén att det ska lysa ovanför köksbordet om det är någon hemma, vet inte om det är nått jag har fått hemifrån eller helt enkelt tvingat fram själv, men det är nog en liten tanke om att allt ska se bra ut om man går förbi utanför fönstret...

På samma sätt så ska jag precis gå och släcka sagda lampa, för klockan har faktiskt blivit nästan halv ett på natten, och då ska väl inte normala människor vara vakna... *suck*

Trodde inte jag skulle bry mig så mycket om vad grannar och ev. förbipasserande tycker om mig och mitt liv och mina vaken-tider, men det är väl ett försök till att verka normal och anpassad, vad vet jag.