söndag 19 juni 2011

Filmkvällar...

Har haft en serie kvällar fylld av filmer senaste tiden.. Jag, Emma och Edith började i torsdags med Disney-filmen Trassel, riktigt trevlig film faktiskt, skönt att se att Disney fortfarande har viss humor ;)

På fredagskvällen satt så jag och Emma under filten och kikade på en riktig höjdarrulle... Green Hornet!! Ruggigt bra actionrulle med komedi-inslag som är ett måste i filmhyllan... ... ... Nej, faktiskt inte. Grundtanken i filmen var bra, men utförandet var väl kanske väl larvigt... och stökigt... riktar sig filmen till killar i lägre tonåren så är det väl väl ändå.

Gårdagskvällen njöt vi av ett par skivor stekt fransyska med ugnsstekt nypotatis och rödvinssås, och till detta fick Iron Man-Robban duga, Due Date fick visa upp sig! Lite roligare än Green Hornet var den allt, men kändes som en film som man redan hade sett en två-tre gånger tidigare... Vissa höjdpunkter hade den ändå och det var inte helt bortkastade 90 minuter :)

Betygen? Due Date och Green Hornet får varsin 2/5 medan Trassel kör det dubbla, 4/5.

Ikväll då? Mjooo... Det kan nog bli så att jag väntar tills Emma somnar vid virkningen och sen slår på Sucker Punch, det vore väl ett trevligt kvällsnöje?



Pözz å Snusk!

Mamma

- Vad är en mandrill?
- En karl som kissar...

Du saknas något så fruktansvärt mamma.