lördag 25 april 2009

Gamla bilder

När jag kikade på designen i förra inlägget, så hittade jag även igen lite gamla bilder jag tänkte bjuda på ;) (beware!)

Ja, herregud.... Vad ska man säga, sommar var det verkligen! Utanför Stöde Kyrka tror jag bestämt.
Handväskan = Inte min ;)







Åh, Frank... Mitt sötaste husdjur!

Gamla sidor #2: Januari 2006

Kikade lite på en gammal design igen... Den här gången från början utav 2006.

Lite ljusare än från '04, eller hur! :)
Lättnavigerad, liten, försök till att hålla den stilren. Tänk, jag tänker likadant idag...

Det blir såndär gosås...

Hade glömt bort att lägga in det enkla recept som jag lagade till Maria och Emil för nån vecka sedan, inspirationen till receptet kommer från Monica på jobbet, men sen har jag såklart gjort lite egna ändringar och tillägg :)

Blanda ihop 1burk Créme Fraîche, 2.5dl matlagningsgrädde, 1dl rödvin och ½ dl soya i en bra skål. Klipp sen ner ett knippe färsk rosmarin eller 1msk torkad om du inte har tillgång till färsk, salta och peppra. Häll sedan denna sås i en ugnssäker form där det redan ligger kött, förslagsvis benfri kotlett. Skjutsa in allt i ugnen, 200grader ca 35-40min beroende på tjockleken
på köttet.
Serveras med ris/potatis/grönsaker etc. efter tycke.

Faktiskt riktigt smaskens!

Sena kvällar...

Den här kvällen har tillbringats med att återbekanta mig med nät-poker (@svenska spel..) Har inte spelat något sedan typ i oktober, vilket gör det lite intressant igen!

(-50 spänn ikväll, men med en öl på +kontot är jag nöjd ändå!)

Sitter även och läser på Husmusens blogg, hon är likt mina vänner nere i Italien och ser sig omkring. Men där mina vänner mestadels (antar jag) kollar på gamla stenar (*grin*) så kollar Husmusen in coola design-grejer, lite avundsjuk är jag på bägge parter!!