måndag 12 oktober 2009

Spotify igen...

Alltså. Jag har redan funderat över vad tusan Spotify tror om mig när dom slänger på mig Basshunter i högtalarna.... Nu har dom alltså tagit det ännu ett steg åt ganska galet håll... Ken Ring... Herregud. Jag välkomnar Hasse Aro's röst alla gånger istället!

Jag menar. Mina spellistor sparas på Spotifys servrar, bygg en liten crawler som checkar vad för musik som göms bland användarnas spellistor, och anpassa reklamen därefter?
Måste ge bättre effekt... Fast å andra sidan skulle inte jag köpa Premium för att slippa Ken Ring, om jag redan slapp honom...

Nattligt arbete...

Lite nya färger igen, det bruna höll bara inte längre. Vad tycks?

Alldeles otroligt att jag har slängt med en färg som nästan, nästan kan höra till något som hos andra kallas 'rosa'... hua, vad händer!!?!?

Bakgrunden hämtad ifrån coolaste sidan; PatternCooler.

Nu ska Tomas sova en stund, så får jag kika på detta igen imorrn och se om det är godkänt utav mig, och viktigast av allt, om det är godkänt utav er! (Så snälla, snälla, lämna åsikt?)


(har en vag aning om att jag någonstans sett något liknande den högra delen av loggan jag nu använder, men kan inte komma på vars. Någon som vet? Säg gärna till isf, så att jag kan kika på om det ska göras om. Tråkigt att vara Copycat, även om det inte är medvetet)

UNDER BEARBETNING

Ursäkta om allt ser knäppt ut. Men jag ändrar lite grejer. Puss!