lördag 22 januari 2011

Storebror...

Kollade på lite statistik gällande den här bloggen (knapphändig som den må vara, är inte sån spec. rush numera...) och det är väl ganska säkert att säga att du som tittar sitter i Sverige (80%) på en dator med Windows (86%) och använder Firefox som webbläsare (52%) och mest troligt använder upplösningen 1280x800 (23%)

Det som är roligt med den här statistiken är väl kanske att det droppar in ett 40-tal besökare från USA varje månad... Nu tror jag ju dock inte att jag har så många beundrare 'over there' utan snarare beror det på att jag skriver om Terror nu och då...



Iit

Världens bästa idé!

Aftonbladet är verkligen smarta... Tar betalt för saker som redan finns tillgängliga gratis?!

Aftonbladet: 10 små dammsugare i test

Smartson: 10 små dammsugare


Suck.
Iit

Helg...

Har haft ledig fredag idag, alldeles underbart trevligt!
Spenderade en kort stund i Birsta, sen blev det till att göra ett hembesök i lägenheten i Matfors... Äggen i kylen hade ett bästföre-datum på 22/10, så det är kanske ett litet tag sedan jag var här sist. Hm.

Har hållit på och kollat lite på alla grejer som finns här, det är ju nu hög tid att sortera upp allt och bestämma sig för vad som skall finnas kvar när nu flyttlasset snart går till Sundsvall. (underlig känsla, btw)

Kvällen har tillbringats i gott sällskap, hemma hos Maria och Emil, vi har druckit kaffe, knaprat chips och tittat in Angelina Jolie som Evelyn Salt (super-duper-agent). En najs film ändå, 3/5? 7/10? Någonstans där, klart sevärd :)




Katten (Mattis) bor dock inte hos M&E, utan är hemmahörande hos Syster i Intaget... Bedårande!

Nu är jag såklart mitt-i-natten-småsugen, men vad finns det för spännande i frysen.... Gräddstuvad pyttipanna. Suck. Kanske blir sova istället... Bis Morgen!

Iit