tisdag 21 april 2009

Väggdekoration...

Har, slutligen, gjort klart min 'tygtavla' eller vad det nu ska kallas... Den blev dock större än jag hade tänkte mig, så har inte funderat ut vart den ska sättas upp ännu...

Bloggsearch...

Våning&Villa är en tidning med hus/lägenhets-annonser som kommer med tidningen varannan fredag, det som gör den extra värd att vänta på är att den även är blandad med inredning och inredningstips, inte illa!

Redaktören för Våning&Villa finns även i bloggsfären, nämligen på Våning&Villa-Bloggen, väl värt en titt då och då.

(just nu pushas det för en tävling för er med skruttiga hus...)

Musikvideo

Byter ut Rammstein till en tjej-röst igen, den här gången strålande Amy McDonald. Lyssnade mycket på henne förra året, och hittade igen skivan i bilen igen nu när jag pendlade till Stöde, score!

Amy McDonald - 'Let's Start a Band'
(längst ner i högra kolumnen)

Inlägg #100

Och över 1000 besökare på mindre än tre månader, jag blir nästan rörd :D
Betydligt färre de senaste dagarna dock, fast det får jag väl ta åt mig skulden lite för själv då jag knappast har rosat er med inlägg... (eller besökt så många andra platser och kommenterat...)

Nu har cykeln kommit fram för säsongen och då kan man väl få tro att det är vår, därav den nya designen, jag lovade ju någonting grönt, eller hur ;)

Kommer lite fler inlägg ikväll när jag har sorterat i tankarna vad som ska komma upp, men nu ska jag iväg och vinka adjö till dom där hemskaporna som ska åka till Rom och sola sig på Piazzan ;)