söndag 1 januari 2012

20120101

2012... Året då allt ändras!

Fin kväll igår, Kyckling, bacon, gratäng, chevre, pannacotta och såklart lite chips, vin, öl, rom o grejer... Fin kväll i fint sällskap!

Skönt var det även att kunna stå inomhus i värmen och ha finaste utsikten över fyrverkeriet från hamnplanen, fördel med att bo centralt! :)

2012 ja... ett år då mycket kan hända, många långa månader att hitta på saker på, inte mycket är väl bokat i nuläget förutom en liten tripp till Gran Canaria där i mars då, men planering är väl inte allt! Väl...

För att summera det förra året, som nu är historia, så kan man väl lugnt säga att det har hänt mycket även det året, flyttat till stan på riktigt, blivit sambo med Emma <3, har inte längre kvar lägenheten i Matfors efter fyra (fem?) år, syster har tagit över huset i Gålvik och renoverat och gjort fint, det känns bra för själen att ha Axel och Melker springandes där i rummen som inte är fullt lika mörka längre. Har jobbat o stått i på MM och det känns bra, mer tid har det blivit och jag får väl ge det ett år till ;)

En annan sammanfattning:


Då tar vi sats inför 2012 då, 

Gott Nytt År!