söndag 11 oktober 2009

Besökarafton...

Hej!

Tomas heter jag, vad heter du?*

Har nyss kommit hem från M+E, kollade på en Johan Falk-film (National Target), rätt skaplig för att vara en svensk aktion. Kaffe och choklad och gott sällskap är aldrig fel, känns även bra att alla tre snörvlar lite så behöver man inte vara orolig för att smitta nån eller så *ler*

Bra dag idag, bättre imorrn? Stadstur, BBM och mer film, denna gång 'Män som hatar kvinnor', antar att det kommer ett nytt blogginlägg om det imorrn, har lite att tömma ur mig om den filmen/bokserien och andra liknande betingelser inom svensk media/kultur.





*Anledningen till att jag frågar är att det idag har varit snart 30 besökare på denna sida, men inte en endaste liten kommentar... Varför så osociala? Säg... 1/10 av alla besökare skulle väl kunna skriva en rad, det skulle ge 3 kommentarer idag och ett större leende på mina läppar! Så kom igen nu besökare från jempas, ajlin, småbloggskommentatorn, google, facebook och alla andra trevliga ställen, droppa en rad!

And then out of nowhere....

Söndagssväng i Birsta med Maria och Emil slutade med.... Nya skor!
Lite högre, lite rejälare, lite bättre sula, lite varmare... Höstskor eller vinterskor? Jag hoppas på en snöfattig vinter iår, så får dom räcka till april!
399:- på Skopunkten (fast iom. deras 'köp tre par, betala inte för tre par'-system så blev det billigare)