tisdag 18 maj 2010

Webtrender 2010

webdesignerdepot har en hel del läsvärda och tänkvärda artiklar på sin sida, en som jag har suttit och funderat över i en halvtimma nu är denna: ''Webdesign trends for 2010'', en farlig artikel att läsa igenom för mig som nyss gjort om min blogg, då tipsen tankarna och länkarna får mig att genast bygga ett par-tre nya designideér i huvudet... Kanske borde göra om min hemsida, det var ett tag sedan nu, men varje gång jag går in på sidan så känner jag mig så nöjd över den. Det är bara innehållet som fattas, men det får ni ju här istället...




Har dock insett att det kanske är dags att slänga ett öga på det där CSS3 nu ;)

Iit

Drömmar...

Tänk vad drömmar kan vara roliga! Drömde inatt att jag var hos Radio Guld och blev intervjuad... Om vad kommer jag inte ihåg, men jag kommer ihåg att dom hade en stoooor skön vit skinnsoffa där som man kunde sitta i när man blev utfrågad... Eh ja. Tyvärr så hittade jag inte igen mig på deras hemsida nu på förmiddagen, så jag antar att jag inte skulle dit.

Däremot så verkar dagen bli riktigt otrevlig, vaknade imorse med rejält magont och illamående, efter någon timme på toaletten så somnade jag där på mattan och nu är det lite bättre. Sålänge jag ligger still, annars blir det oroligt igen :/ Bara det inte blir en riktig magsjuka av det hela, sådan har jag nog inte haft på flera år... vem kommer o lagar kycklingsoppa till mig, lixom? ;)

Iit