torsdag 22 oktober 2009

Sent skall syndaren vakna...?

Fick ett litet mejl alldeles nyss...

''Tack för din för sent ankomna ansökan till utbildning vid Högskolan Väst.''

Daterat den 22/10. Hm. Jag skickade in min ansökan sådär i början på augusti, vilket såklart innebar att det var en sent inkommen ansökan... Men handläggningstid på två och en halv månad?

Ännu roligare är att dom även vill ha in kompletterande uppgifter, som råkar vara slutbetyg från gymnasieskolan. Vad är det för högskola som inte är ansluten till VHS och kan plocka fram detta själva?

Kan tilläggas att på MIUN så fick jag svar på min sena ansökan, samt välkomstbrev, inom 10 dagar...

Bekännelse...




Moar, please?

Ett meddelande från förr..

Och ett väldigt gulligt sådant!

Mamma kom från jobbet idag med en sak som hon hade fått av ett utav barnen på jobbet. (Mamma jobbar på en förskola, samma förskola där jag gick som barn och även hade fritids efter skolan...) Barnet i fråga hade hittat ett papper instucket bakom en pelare i nått rum på dagis och pillat fram detta, när den närvarande läraren såg vad flickan hade hittat så blev det ganska roligt...



En fin teckning som jag tydligen hade ritat i februari 1991 (lite mer än 8 år gammal) och gömt på ett, tydligen, väldigt bra gömställe!

Tur att läraren visste vem mamma var och även att hon hade en son som heter Tomas, på så sätt kunde hon snabbt springa över till andra avdelningen och lämna över en fin liten överraskning till mamma och i förlängningen... mig!