söndag 24 maj 2009

Saving Grace

Saving Grace är ett tv-tips jag gärna bjuder på, lite skitigare än vanliga polis-serier, lite mer mörker i kanterna och kanske lite mer verklighetstroget, vad vet jag? Tycker om de avsnitt jag har sett so-far iallafall!

Nu ska jag ta och slänga in lite matlådor i kylen så att jag får med dom på jobbet imorrn, klockan är ställd på 04,40 och jag bävar redan inför uppvaknadet *suckar*

(och att Everlast gör themesong gör inte saken sämre.... *tummen upp*)

Grattis, gamle man!




Det är tydligen någon som har fyllt 50, så jag gratulerar såhär lite i efterskott!
En under(lig)bar sångare som har varit med ett tag...

Läs mer och mer....

Fotnot: Bilden är otroligt stulen/länkad ifrån officiella hemsidan, sorry!

Bra saker...

Bra sak #1: Unni Drougge.
''Många har försökt göra om nätet till en plastig postorderkatalog eller till en gigantisk porrklubb. Men framförallt är det en oslagbar global mötesplats, en kunskapsbank, en kulturspridare och – inte minst – ett demokratins ankare''

Bra sagt!
Ladda ner hennes bok 'Boven i Mitt Drama' här!

Bra sak #2: ''Study finds pirates 10 times more likely to buy music''
Nu är väl jag den första att erkänna och påpeka att allt går att bevisa (eller ljuga om) med statistik, men visst är det tänkvärt...

Planering 24 maj..

Oj, nu blev det ett hopp igen mellan inläggen, jaja.
Planeringen för igår funkade riktigt bra, fick skjuts till stan av M&E så att jag kunde hämta min cykel och cykla hem den... Spöregn de första tio minuterna men sen 49min effektiv torkning!
Kvällen avslutades med ett biobesök och en rätt skaplig film.

Dagens planering består mest i att få lite kläder tvättade, måste ha loss lite rena underkläder till veckans jobbande, hade även tänkt skruva ihop lite utemöbler (efter två år i källaren...) men kanske det blir anläggande av grusgång istället, sällskap slår allt annat.

På tal om mitt förra inlägg, en liten jacka för alldeles för många pengar, så har jag nu skickat efer en jacka från ellos istället, this one fast för 111,50:- Betydligt billigare, säkerligen inte samma kvalitet, men ska nog duga åt mig :)

Har ju nu även bokat in mig på sommarens första motionslopp, Alnötrampen, hoppas jag får tillbaka min cykel från Cykel-Nisse i fullgott skick innan dess!