onsdag 1 juli 2009

Vi fortsätter på juli...

För att vet ni vad!?!?! Jag har klippt mig igen :D

Titta bara:

Lättskött alldeles nå underbart!


(och ja, jag kör bil och fotar samtidigt, ibland. Men bara om jag kör <100 *nickar löftesrikt*)





Var nyss inne på Gatufesten en sväng, otroligt mycket folk, otroligt varmt, otroligt mycket att titta på.... Och ingen musik. Knappt. Rätt skönt faktiskt, missar ju resten, det 'riktiga' GF...

Juli!

Nu har vi alltså kommit in i Juli, en riktig sommarmånad. *glad*

Har varit lite tamt på uppdateringar, men mellan jobb, solande och öl så har det inte alltid funnits ork kvar att skriva nått, så skickar iväg en liten sammanfattning här istället!

Juni: Bra!

Ungefär så....

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen, hade glömt bort att Mor var upptagen på kvällen så fjuttade igång grillen bara för mig själv istället!

Lite hickory-marinerad skinkstek, grillpotatissallad (ICA's, inte köpa igen...) och såklart grillade grönsaker! (Tomat, paprika, squasch) riktigt mumsigt.

---
Nog om grillning, vad har annars hänt... Jo, jag har premiär-badat i måndags! Två simtag och sen upp igen, men ändå en vecka tidigare än normalt ;)

Har även varit iväg med Emil och Pavel på bio, Transformers: Revenge of the Fallen var ju tvunget att se! 4/5 i betyg ger vi ditåt, kanske lite högt men vadå, det är robotar som slåss ;)

Har varit i Stöde rätt mycket, dels för att jag jobbat en del på Brödet, och dels för att det är så fint väder och jag hellre ligger där och glassar än här i Matfors ;)




Annars då? Bara bra med er?

Juli...

Juli-namn som jag skulle kunna döpa ev. framtida barn till:
(Glömde göra Juni =P)

Flicka:
31: Elin.

Pojke:
17: Bruno (fast egentligen: 1: Aron)

Se även April, Maj.