måndag 2 januari 2012

Frukost

Best.
Breakfast.
Ever.
 
Gran Canaria-style: Juice, kokt ägg, tonfisk, cornichons och.... Salchichas sin piel! :D

Mera film

Jamen sådär, då har vi tillbringat kvällen med nyårsaftons-rester, kaffe och lite Source Code!
En film som var klart över förväntan, med en cool idé, bra skådespelarinsatser och inte alls speciellt tråkig eller repetitiv trots temat... Extra plus får den för att den sydde ihop lösa trådar väldigt snyggt på slutet, alla direkta tidslinje-problem som jag och Emma (gamla sci-fi rävar som vi är) frågade oss på slutet förklarades... Sen kanske det var lite fel redan från början, men finfin film!

Spring ifrån dina minnen nu! Eller. Inte dina. Fast. Ja.

Mellandagar, biodagar!

Eller, ja. Det blev inte riktigt bio, men passade på att hyra lite Bluray i mellandagarna för att se lite film vi missat från året som gick, tycker om Hemmakvälls erbjudande 3filmer 120spänn 7 dagar, det är great!

Innan helgen såg vi Rise of the Planet of the Apes och London Boulevard, fina filmer bägge två, klart rekommenderbara! Ikväll är det Jake Gyllenhaal-rullen Source Code som står på schemat, spännande!

Cool musik, cool kille, cool film!
Vilken story! Snygga apor!


Svensson Svensson

Ja, den här första veckan på året känns verkligen lite medelsvensk... Upp på morgonen, dricka kaffe, iväg till jobbet, åka hem igen, äta middag, dricka kaffe, pussa sambon, sova. Fem dagar i sträck, långa pass varje dag. Ledig helg.  Väldigt ovanligt för mig som jobbar deltid och extra inom handels, normala veckor är ju annars 9-19 ena dagen, 12-17 nästa dag, ledig två dagar, jobba hela helgen o sen sova...

Men det är skönt! I like! Kanske man ska försöka hitta sig ett sådant där 8-17 jobb som vissa pratar om... Kontorstider... Middag vid middagstid... Lunch på stan... Vore inte tokigt, inte tokigt alls!