tisdag 12 januari 2010

Härligt väder!

Äntligen blivit lite bättre gradantal utanför dörren, -4 grader idag och en härlig promenad till byn med syster, igår blev det även en promenad upp till Maria och Emil påföljt av lite god lasagne och en del TV-spelande, härliga tider ;)

På torsdag ska det äntligen bli lite simning igen, får väl se om det är knökfullt där nu såhär i nyårslöfternas förlovade tid... Det verkar vara fallet på det nya gymmet i matfors, TRIM (TRäna I Matfors), jag har fin utsikt från mitt vardagsrum över deras parkering och det verkar vara riktigt välbesökt.. Man kanske måste ta på sig sandalerna och traska över dit vid tillfälle ;)

Nu så ska det nog snart vara dags för sängen, jobba imorrn! (Så inget mer borderlands ikväll... .... ... okejdå. Men bara lite)


'I'm gonna skin ya, put on your face and say Hi to your momma!'

Det där med årets julklapp...?

Handelns Utredningsinstitut (alltså, va?) har i vanlig ordning utsett årets julklapp, som 2009 blev spikmatta... Inte så chockerande men nog var det ganska tråkigt? Fin reklam för Shakti dock... Själv så skulle jag väl tycka att det vore roligare om polisens spikmattor fick samma PR-genombrott i media ;)


Stoppar bovar?

Alternativ årets julklapp läste jag någonstans skulle kunna vara DVD-boxen, ni vet, favoritserien eller filmsamlingen eller något, och det tycker jag låter betydligt roligare! Vad gör sig bättre i tv-bänken än den rosa/svarta SATC-boxen, det kan man undra... Vad jag hade velat ha i min hylla vore dessa:

Boston Legal
- Bättre än många andra advokat-serier... Och roliga skådisar!
(fem säsonger)

Californication
- Ska man se hollywood-dekadens så ska man väl se det med Mulder?
(tre säsonger)

Carnivale
- En lite bortglömd serie, kanske för att den gick på SVT? Grym dock.
(två säsonger)

Dark Angel
- Ah... the memories!
(två säsonger)

Fåret Shaun
- Oslagbar humor!
(två säsonger)

How I Met Your Mother
- Serie som verkligen har växt i mina ögon, tråkig först, nu är den svår att missa!
(fem säsonger)

Stargate SG-1 / Atlantis
- Ojoj, McGyver som cool General med coola one-liners... Tar några helger att se igenom hela serierna dock, men det kan det vara värt!
(10+5 säsonger!!)

Supernatural
- Grabbarna grus jagar spöken, legender och demoner bättre än Ghost Wisperer, Buffy och Arkiv-X tillsammans!

The Unit
- Modern Warfare IRL (sortof...)
(fyra säsonger)

The Closer
- Underskattad polisserie, tycker jag, spread the word!
(fem säsonger)


Carnivale, min favoritserie sett över de senaste åren, har roligt nog även det högsta betyget från användarna på IMDB (utav de serier som jag tar upp här i inlägget).

(Flash Forward som jag även skriver om här, är såklart en självklar kandidat till min top-tio lista över sevärda serier... Men då den inte riktigt har hunnit klart med säsong 1 ännu så får den vara diskvalificerad...)