lördag 12 september 2009

Lyxlunchen

Man blev ju lite hungrig då... Och eftersom jag inte orkar tina upp den frysta korven, så blev det kyckling istället!

Snabbt och gott! Kycklinglårfileér ner i en ungssäker form, på med chili, svartpeppar och salt. Hacka lite soltorkade tomater och strö över tillsammans med tärnad fetaost. På med lite olivolja och nån stänk soja, och sen in i ugnen, 25-35min 200grader. Mumsa!

(Återkommer om en halvtimma med betyg ;) )

Det blev... Gott! Tog tio minuter längre i ugnen (40) men smaskens!
Pommes och lite cremefraiche naturell till, så var lunchen ordnad!

5 kommentarer:

  1. Bilder tack? :O *skriet*

    SvaraRadera
  2. Men jag åt opp allt... :(

    SvaraRadera
  3. @Zizzie: Ja, det blev gott! Får vara försiktig bara så att inte tomaterna och fetan blir bränd, min form kanske stod liiite för högt upp i ugnen ;)

    @Märta-Li: Jamen. Du var lite för sen...

    SvaraRadera